Vallankumouksellinen kiinteistöjen hallintapalvelu

Olemme kehittäneet täysin uuden tavan hallita, seurata ja kehittää kiinteistöjen energiataloutta ja olosuhteita. Palvelun avulla säästät kiinteistösi ylläpitokustannuksissa ilman suuria investointeja. Pyrimme aina hyödyntämään kiinteistössä jo olemassaolevia laitteistoja ja mittareita, et siis välttämättä tarvitse uusia laitteistoja palvelumme piiriin liittymiseksi. Hyödyntämällä uusinta teknologiaa, seuraamme kiinteistöjen energiankulutusta, olosuhteita sekä muita tärkeitä indikaattoreita täysin reaaliajassa.

PYYDÄ TARJOUS >>

Vallankumouksellinen kiinteistöjen hallintapalvelu

 •  Energiakustannukset laskevat jopa 60%
 • Ilman suuria investointeja
 • Pienemmän energiakulut
 • Optimaaliset sisäilmaolosuhteet asukkaille
 • Huoltokustannukset alenevat
 • Korjausvelan syntyminen vähenee
 • Rakennuksen elinkaari pitenee
 • Osaava ja kustannustehokas etätalkkari käytössä
 • Etävalvomo ja hälytykset poikkeamista
 • Älykkäät talotekniset ohjaukset
 • Energiankulutuksen seuranta- ja optimointi
 • Olosuhteiden seuranta- ja optimointi
 • Vedenkulutuksen seuranta ja vuotohälytykset

Asiakkaiden kokemuksia

”GreenUpilla on huippuosaajia, ammattilaisia siihen että, ymmärtää eri järjestelmien toimintaa ja saa optimoitua ne keskenään yhteensopiviksi.”

Jutta Väissi, hallituksen jäsen As Oy Hietalahden Puistikko

"Suosittelen lämpimästi GreenUpin palvelua! GreenUpin palvelun käyttö näkyy lähinnä sähkö ja lämpölaskuissa. Työntekijät ja seurakuntalaiset ovat olleet tyytyväisiä tilojen viihtyisyyteen”, kertoo Matti Humalajoki.

Kiinteistöpäällikkö Matti Humalajoki, Riihimäen seurakunta

Energianhallinta

Järkeistämme kiinteistön energiankäytön tarkan seurannan, huipputehojen optimoinnin sekä käytön mukaisen tekniikan ohjauksen avulla. Näin kiinteistön energiatalous pysyy optimaalisena.

Tarkka budjetointi

Kiinteistön omistajan ei tarvitse rekrytoida omia resursseja kiinteistöjen hallinnointiin, kun GreenUp tarjoaa kustannustehokkaat sähköiset työkalut ja ylivertaisen osaamisen kiinteistökokonaisuuden hallintaan.

Osaava etätalkkari

Kiinteistöissä tapahtuviin olosuhdemuutoksiin voidaan reagoida reaaliajassa​. Mittausdata kulkee langattomista sensoreista GreenUpin suojattuun valvomoon. Tarvittavat säädöt tehdään pääosin etänä.

Liikekiinteistöille

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä optimoimaan kiinteistöjen energiankustannukset ja sisäilmaolosuhteet kehittämämme ”avaimet käteen” palvelukokonaisuuden avulla. 

Tuomme käyttöönne vahvaa osaamista, älykkäitä ohjauksia, uutta teknologiaa ja erityisosaamista vaativia resursseja.

Yhdistämme nykyiset talotekniset järjestelmät ja mittaukset keskustelemaan samaa kieltä, jolloin kiinteistöt saadaan tasapainoon, säästetään rakennuksen ylläpitokustannuksissa ja kiinteistön sisäilmaolosuhteet paranevat huomattavasti.

ota yhteyttä >>

GreenUp -palvelun vaiheet

1. Alkukartoitus ja historiadatan keruu

Asiantuntijamme kartoittaa kiinteistötekniikan, energia- ja olosuhdetiedot sekä hankkii energian historiadatat energiayhtiöiltä.

2. Etäluettavien mittareiden asennus

Kiinteistöön asennetaan tarvittavat tuntitason energiamittaukset esim. (sähkö, lämpö, vesi) sekä tarpeenmukaiset olosuhdemittaukset esim. (lämpötila, huonekosteus, CO2, paine-ero).

3. Vesivuotovahdin kytkentä

Kiinteistöihin kytketään vesivuotovahti, jolloin päästään seuraamaan vedenkulutusta sekä havaitaan mahdolliset vesivuodot.

4. Perustetaan olosuhdevalvomo

Energia-asiantuntijamme analysoivat ja optimoivat kiinteistösi energiankulutusta, olosuhteita sekä muita tärkeitä indikaattoreita.

5. Kiinteistöautomaatio kytketään etävalvomoon

Liitämme kiinteistöt olemassa olevat automaatiolaitteet osaksi kiinteistön GreenUp Optimi- etävalvomoa, jolloin kiinteistötekniikka synkronoidaan toimimaan tehokkaasti kokonaisuutena. Rikastamme myös kiinteistöautomaatiota älyohjauksien avulla, jotka optimoivat mm. sääennusteiden, ulko- ja sisälämpötilojen, käyttöveden kulutuksen sekä muiden mittausten avulla kiinteistön energiankulutusta ja olosuhteita.

6. Kiinteistön optimointi

Ylläpidämme, optimoimme, säädämme ja huolehdimme jatkuvasti kiinteistön kokonaisuudesta, joka takaa asukkaille huolettoman ja tasaisen asumisen laadun sekä pienentää energiakustannuksia.

MUITA HYÖTYJÄ

Viihtyisät sisäilmaolosuhteet
Kun sisäilmaolosuhteita seurataan ja ohjataan automaattisesti reaaliajassa, kiinteistössä on muun muassa terveellinen hiilidioksiidipitoisuus sekä optimaalinen lämpötila​ ja ilmankosteus​.

Ekologisuus
Haluaisitko että kiinteistösi olisi ympäristömme kannalta kestävällä pohjalla, mutta et tiedä mistä pitäisi aloittaa? Me voimme auttaa sinua pääsemään säästö- ja päästötavoitteisiin aikataulussa​.

Kiinteistösi pitkä elinkaari on turvattu
Reaaliaikaisen paine-eron seurannan ja käytön mukaisen tekniikan ohjauksen avulla kiinteistön elinkaari pitenee huomattavasti. Elinkaaren aikaiset kustannukset, jotka ovat usein kiinteistöissä suurimmat kuluerät, pienenevät huomattavasti.

Julkisen sektorin toimijoille

Autamme kuntia, seurakuntia ja muita julkisen sektorin toimijoita optimoimaan kiinteistöjen energiankustannukset ja sisäilmaolosuhteet ”avaimet käteen” palvelukokonaisuuden avulla. 

Tuomme käyttöönne vahvaa osaamista, älykkäitä ohjauksia, uutta teknologiaa ja erityisosaamista vaativia resursseja.

Yhdistämme nykyiset talotekniset järjestelmät ja mittaukset keskustelemaan samaa kieltä, jolloin kiinteistöt saadaan tasapainoon, säästetään rakennuksen ylläpitokustannuksissa ja kiinteistön sisäilmaolosuhteet paranevat huomattavasti.

ota yhteyttä >>

Olemme suosittu kotimainen kiinteistöjen energia- ja sisäilma-asiantuntija. Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita energia- ja sisäilma asioissa koko Suomen alueella. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöjen energiatalouden ja olosuhteiden hallinnoinnista, mittauksesta sekä optimoinnista.

Onko kiinteistösi henkivakuutus kunnossa? MTV uutiset kiinnostuivat konseptistamme.

Kehittämämme uuden aikakauden energia- ja olosuhde konsepti ”etätalkkari” analysoi, ohjaa ja optimoi kiinteistöjen energiataloutta ja olosuhteita etänä. Talvi tuo mukanaan viileän sään, mikä tietää kiinteistöille

lue lisää >>

Uusi lämmityskausi on alkanut, onko kiinteistösi valmiina talveen?

Muutama vinkki lämmityskauden alkaessa: Tarkista, että jäähdytys ja lämmitys ei ole missään tilanteessa yhtäaikaisesti päällä Varmista, että kiinteistön lämmitystä ohjataan sekä ulko, että sisäolosuhteiden mukaisesti.

lue lisää >>