Onko kiinteistösi henkivakuutus kunnossa? MTV uutiset kiinnostuivat konseptistamme.

Kehittämämme uuden aikakauden energia- ja olosuhde konsepti ”etätalkkari” analysoi, ohjaa ja optimoi kiinteistöjen energiataloutta ja olosuhteita etänä.

Talvi tuo mukanaan viileän sään, mikä tietää kiinteistöille jälleen lämmityskulujen nousua. Älykkäällä kiinteistön energiatalouden mittaamisella ja optimoinnilla voitaisiin kuluissa kuitenkin säästää huomattavasti.

Monessa kiinteistössä ihmetellään tunkkaista sisäilmaa, energiankulutuksen piikkejä ja liian kovalla pauhaavaa lämmitystä. Tasaisten, mukavien olosuhteiden ylläpito ei olekaan helppoa pelkällä mutu-tuntumalla.

Hämeenlinnalainen GreenUp Group Oy kehitti kiinteistöille palvelukokonaisuuden, jonka avulla voidaan tehostaa kiinteistön energiataloutta. Palvelun ytimessä on ensin selvittää älykkäiden mittausantureiden avulla, mistä ongelmat oikeastaan johtuvat. Sen jälkeen pystytään optimoimaan kiinteistön olosuhteita samalla turhia kulutuksen piikkejä karsien.

– Aivan jokainen kiinteistö hyötyisi reaaliaikaisesta olosuhteiden ja kulutuksen seurannasta. Tuntuvin hyöty on ehdottomasti rahanarvoinen säästö kiinteistön juoksevissa ja alati kasvavissa kuluissa, toteaa GreenUpin toimitusjohtaja Timo Raulamo.

LUE KOKO ARTIKKELI >>

Olemme suosittu kotimainen kiinteistöjen energia- ja sisäilma-asiantuntija. Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita energia- ja sisäilma asioissa koko Suomen alueella. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöjen energiatalouden ja olosuhteiden hallinnoinnista, mittauksesta sekä optimoinnista.

Onko kiinteistösi henkivakuutus kunnossa? MTV uutiset kiinnostuivat konseptistamme.

Kehittämämme uuden aikakauden energia- ja olosuhde konsepti ”etätalkkari” analysoi, ohjaa ja optimoi kiinteistöjen energiataloutta ja olosuhteita etänä. Talvi tuo mukanaan viileän sään, mikä tietää kiinteistöille

lue lisää >>

Uusi lämmityskausi on alkanut, onko kiinteistösi valmiina talveen?

Muutama vinkki lämmityskauden alkaessa: Tarkista, että jäähdytys ja lämmitys ei ole missään tilanteessa yhtäaikaisesti päällä Varmista, että kiinteistön lämmitystä ohjataan sekä ulko, että sisäolosuhteiden mukaisesti.

lue lisää >>